Mercedes sidebars, Volkswagen sidebars en accessoires

Gecertificeerde sidebars voor Mercedes, Volkswagen, Citroen, Peugeot, Toyota en Fiat

Sidebars bieden een uitstekende bescherming tegen lakschade aan je deur en dorpel.

Je ziet steeds vaker sidebars (ook wel stootbalken genoemd) op transportbussen, SUV’s en trucks. De grootste voordelen zijn bescherming, de handige montagepunten voor touwen als je goederen vervoerd en de de stoere uitstraling. Onze sidebars zijn onderscheidend vanwege de mooie rondingen. Ook vind je bij ons rearbars en andere aanvullende staalproducten te vinden, bekijk snel ons assortiment.

Bekijk ook de overige producten

Gespecialiseerd en gecertificeerd

Alcoparts is al jarenlang gespecialiseerd in ontwerpen van hoogwaardige roestvrijstalen sidebars. Ook hebben wij ons als geen ander toegelegd op de duurzame fabricage en snelle levering van deze stalen accessoires voor elk type bestelwagen, transportwagen en trucks.

Al onze sidebars zijn T.U.V. en LOC gecertificeerd. Hieruit blijkt dat onze organisatie voldoet aan de kwaliteitseisen en onze werkwijze veilig en milieu verantwoord is. Op dit moment richten wij ons op Volkswagen, Mercedes, Peugeot, Citroen, Toyota en Fiat.

 De kwaliteit voldoet aan de hoogste normen en eisen;
 Duurzaam gefabriceerd;
 Stoere en fraaie look;
 Uitstekende bescherming tegen lakschade;
 Scherpe prijs, ook voor maatwerkoplossingen;
 Persoonlijk advies en prima service.

Voorkom hoge kosten

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in een drukke stad kan het zomaar gebeuren dat je een paaltje of hoge rand over het hoofd ziet. De reparatiekosten van een deuk of flinke kras zijn niet mis en dan duurt het waarschijnlijk ook nog eens een paar dagen tot de wagen weer beschikbaar is. Voorkomen is beter dan genezen en dus het investeren in een beschermende sidebar zeker waard.

Ook wanneer je met de wagen over landweggetjes of door zand en grind rijdt is het een goed idee om sidebars aan de auto toe te voegen. Deze voorkomen namelijk dat, wanneer je aan het rijden bent, het vuil van de banden, stenen of afval krassen of deuken in de zijdeuren of panelen veroorzaakt.

Heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over onze sidebars? Neem dan gerust contact met ons op.

Naar contactpagina