Gecertificeerde Fiat sidebars

Sidebars voorkomen schade aan de Fiat

Ben je opzoek naar een sidebar voor de Fiat Ducato? Zoek dan niet verder en ontdek de mogelijkheden. Zo hebben wij gepolijste, zwarte en matte sidebars. Daarnaast bieden we verschillende aanvullende accessoires aan. Denk aan rearbars, opstapjes en trekhaaksystemen.Klik voor meer informatie hieronder op het gewenste soort sidebar of overige accessoires.

Houd de wagen schadevrij met Fiat sidebars

Vaak laden en lossen? Of door smalle straten en langs paaltjes manoeuvreren? Of misschien gebruik je de wagen als bestelbus en is hij dus ook meteen je visitekaartje. Dan wil je deze natuurlijk netjes en schadevrij houden. Wij bieden met onze gecertificeerde sidebars de juiste bescherming. 

Gespecialiseerd en gecertificeerd

Alcoparts is al jarenlang gespecialiseerd in ontwerpen van hoogwaardige roestvrijstalen sidebars. Ook hebben wij ons als geen ander toegelegd op de duurzame fabricage en verzorgen we een snelle levering van  voor elk type bestelwagen, transportwagen en trucks.

Al onze sidebars zijn T.U.V. en Lono gecertificeerd. Onze organisatie voldoet dus aan de kwaliteitseisen en onze werkwijze is veilig en milieu verantwoord. Op dit moment richten wij ons op Volkswagen, Mercedes, Peugeot, Citroen, Toyota en Fiat.

 De kwaliteit voldoet aan de hoogste normen en eisen;
 Duurzaam gefabriceerd;
 Stoere en fraaie look;
 Uitstekende bescherming tegen lakschade;
 Scherpe prijs, ook voor maatwerkoplossingen;
 Persoonlijk advies en prima service.

Heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over onze sidebars? Neem dan gerust contact met ons op.

Naar contactpagina