Alcoparts Gespecialiseerd in sidebars en gecertificeerd

sidebars alcopartsAlle Alcoparts sidebars zijn T.U.V. en LOC gecertificeerd. Hieruit blijkt dat onze organisatie voldoet aan de kwaliteitseisen en onze werkwijze veilig en milieu verantwoord is. Op dit moment richten wij ons op Volkswagen en Mercedes.
Hier komen op termijn nog meer merken bij.

 De kwaliteit voldoet aan de hoogste normen en eisen;
 Duurzaam gefabriceerd;
 Stoere en fraaie look;
 Uitstekende bescherming tegen lakschade;
 Scherpe prijs, ook voor maatwerkoplossingen;
 Persoonlijk advies en prima service.

De sidebarspecialist voor bestel/transportwagens en trucks

Alcoparts is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige roestvrijstalen sidebars. Onze sidebars zijn dan ook stuk voor stuk van kwaliteit. Ook hebben wij ons, als geen ander, toegelegd op de duurzame fabricage en snelle levering voor elk type bestelwagen, transportwagen en trucks.

Assortiment bekijken
Mercedes sidebars en accessoires. contact alcoparts sidebars
Mercedes sidebars en accessoires. contact alcoparts sidebars
Mercedes sidebars en accessoires. contact alcoparts sidebars

Wij geven graag passend advies over de juiste Alcoparts sidebars

We vinden het erg belangrijk dat onze sidebars perfect aansluiten bij jouw wagen. Daarom kijken we graag mee naar de mogelijkheden en geven we een passend advies. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat als je eenmaal de stap neemt om sidebars aan te schaffen, je ook daadwerkelijk de juiste neemt. De sidebars zijn speciaal toegespitst op het soort wagen, ze passen niet overal op. Vraag dus vooral naar advies als je niet zeker weet welke sidebar geschik is. Het is ook mogelijk om met de complete set de weg op te gaan, we bieden namelijk ook de bijbehorende rearbars aan.